• Rijsenburgerweg 2 , Poeldijk
  • tel. 0174-245535
  • Vandaag geopend van 8.30 - 17.30 uur

Master Color Expert

Master Color Expert..

Kleur is onze passie! Wij helpen u graag de mooiste versie van u zelf te laten zien door onze expertise. Wij zijn een gecertificeerde Master Color Expert salon. Het hoogst haalbare op gebied van kleur hebben wij Cum Laude behaald. Ook blijven wij hier in door trainen om dit hoge niveau vast te houden. Met passie zorgen wij voor uw totallook. U kunt altijd een vrijblijvend advies aanvragen.

Master Color Experts weten alles van kleur, kleurproducten en ingrediënten. Wij kunnen hiermee de nieuwste trends toepassen en kunnen u helpen met eventuele kleurcorrecties. Wij behandelen uw haar met liefde en gebruiken milde producten om uw haar in top conditie te houden. Hoe beter uw haarkwaliteit des te langer u van uw kleur kunt genieten.

Het is dan ook belangrijk voor- en na het kleuren uw haar te verzorgen met onze professionele verzorgingsproducten. Om uw haar zo gezond mogelijk te houden geven wij u graag een persoonlijk advies en staan wij in onze salon voor u klaar. De nieuwste trends, ontwikkelingen en technieken beheersen Master Color Experts als geen ander.

PHOTO-2018-06-29-16-07-34
THE BEST COLOR IN THE WHOLE WORLD IS THE ONE THAT LOOKS GOOD ON YOU” 
COCO CHANEL – 

Master Color Experts zijn de echte innovators.

Bij Heuchemer Kappers bent u aan het juiste adres, u bent altijd van harte welkom!

 

Maak nu een afspraak