• Rijsenburgerweg 2 , Poeldijk
 • tel. 0174-245535
 • Vandaag geopend van 9.00 - 17.30 uur

Haarwerkspecialist

HAARWERK

U kunt altijd bellen met Mary 0622240811. Wij Heuchemer Kappers hebben een grote stap kunnen maken door ons bedrijf uit te breiden met een nieuwe specialiteit. De eerste prioriteit was kennis vergaren en te zorgen dat wij een gecertificeerde  haarwerkspecialist kunnen worden. Als dat gerealiseerd is is het de bedoeling om contracten aan te gaan met alle verzekeringsmaatschappijen. Zonder deze contracten is het onmogelijk om haarwerken te kunnen declareren. Inmiddels zijn wij al sinds 2008 gecertificeerd haarwerkspecialist bij ANKO Sectie Haarwerken.

In onze nieuwe salon aan de Rijsenburgerweg hebben wij een mooie aparte ruimte als haarwerk salon, zo kunnen wij iedereen de privacy bieden die zij verdienen.

Mogelijke oorzaken van haar- en hoofdhuidproblemen:

 • Erfelijke aanleg
 • Hormonale factor
 • Huidziekten
 • Allergieën
 • Stress
 • Chemotherapie
Haarwerkspecialist team - Heuchemer Kappers Poeldijk
“HAAR EN HOOFDHUIDPROBLEMATIEK: EEN OP DE DRIE NEDERLANDERS KAMPT ERMEE” 
– ANKO KAPPERSZAKEN – 

CHEMOTHERAPIE

Afhankelijk van de chemotherapie die u krijgt kan uw haar komen uit te vallen. Haaruitval treedt meestal twee tot drie weken na de eerste behandeling op. De medicijnen vallen alle snelgroeiende cellen in het lichaam aan, dit betekend dat gezonde cellen ook aangetast worden. Naast het beenmerg is het haar het snelst groeiende weefsel in het lichaam, de haarfollikels nemen de giftige stoffen op waardoor het haar kan uitvallen.

Wanneer u chemotherapie moet ondergaan is het wenselijk om zo snel mogelijk een afspraak te maken  met één van onze haarwerk specialisten. Het is belangrijk dit te doen voor u de  chemo behandeling start zodat één van onze haarwerk specialisten u een haarwerk kan aanmeten wat zoveel mogelijk op uw eigen haar model lijkt. Na het starten van uw chemokuur is het mogelijk dat uw haar komt uit te vallen, dit gebeurd echter niet bij iedereen. Wij reserveren het haarwerk vier tot zes weken voor u uw totdat uw haar uitvalt. Wanneer dit niet het geval is bent u niet verplicht het haarwerk af te nemen, dit is één van de services die Heuchemer Kappers u biedt

Haarverlies door chemotherapie is tijdelijk, na het stoppen van uw chemokuur duurt het enkele weken voordat uw eigen haar weer begint te groeien. Het haarzakje heeft tijd nodig om te herstellen voordat het gezond haar kan produceren. Aanvankelijk zal uw haar dunner en anders van structuur zijn, zo kan iemand met krullen na de chemokuur stijl haar krijgen, en omgekeerd.

Wij als Heuchemer Kappers bieden onze haarwerk klanten ook aan om de eerste nieuwe aangegroeide haartjes voor service  dus gratis te knippen. Dit na eerst een heerlijke wasmassage behandeling. Daarmee begeleiden wij u weer naar een nieuwe coupe zodat het haarwerk niet meer gedragen hoeft te worden.

Chemotherapie heeft niet alleen invloed op uw haar maar ook op de hoofdhuid. De hoofdhuid kan na de start van de chemokuur gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf, zoals warmte en kou. De hoofdhuid kan droger worden waardoor schilfering kan ontstaan.

Enkele tips:

 • Laat uw haarwerk (pruik) aanmeten door één van onze
  ANKO-gecertificeerde haarwerkspecialisten
 • Verzorg uw hoofdhuid dagelijks
 • Gebruik tijdens uw chemo periode een zijden of satijnen kussensloop
 • Pas op voor direct zonlicht, door de chemotherapie kan uw hoofdhuid
  gevoeliger zijn.

Voor meer informatie over een gezonde hoofdhuid klik hier.

 “ZIJ HEBBEN MIJ ENORM GEHOLPEN OM DEZE MOEILIJKE PERIODE NAGENOEG ONOPVALLEND DOOR TE KOMEN”
 – ANJA MUILWIJK –

TRAJECT

Alles begint bij persoonlijke aandacht, eerst elkaar leren kennen en vervolgens uw persoonlijke wensen ontdekken. Na telefonisch contact kunt u een afspraak maken met één van onze haarwerk specialisten voor een geheel vrijblijvend intake gesprek. Indien nodig kan dit aan huis of ziekenhuis plaatsvinden.

Ons doel is passende hulp te bieden voor haarverlies en hoofdhuid problemen. Tijdens onze eerste afspraak zullen wij uw wensen uitgebreid met u doornemen zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Het soort haarwerk is afhankelijk van de oorzaak van uw haarverlies.

Wij hebben verschillende haarwerken op voorraad zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Vervolgens kunnen wij een zogenaamde zichtzending bij onze leverancier opvragen, deze bestaat uit haarwerken in uw kleur en maat. Deze zichtzending is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent, wanneer het haarwerk niet aan uw wensen voldoet gaan wij samen met u opzoek naar een passende oplossing.

VERGOEDING

Vergoeding is mogelijk indien er een geldig verwijsbrief van de arts aanwezig is, vergoeding wordt door ons ingediend bij uw verzekering. Vergoeding is afhankelijk van het soort verzekering die u heeft afgesloten. Een haarwerk gaat bij intensief dagelijks dragen ongeveer een jaar mee. De verzekeraar vergoedt daarom ook jaarlijks de basis vergoeding van een nieuw haarwerk.

Levertijd:
Convectie haarwerk: 1-5 werkdagen
Maatwerk haarwerk: 12-15 weken: mede afhankelijk van de mogelijkheden van de leverancier.

Services die wij bieden:

 • Haarwerk reserveren
 • Haarwerken declareren bij uw verzekering
 • Tips voor verzorging van uw haarwerk
 • Eerste knipbeurt en massage wasbehandeling van uw nieuw gegroeide haren na uw kuur is voor onze rekening.
 • Nazorg: indien nodig blijven wij service verlenen.

Maak nu een afspraak

Naamloos-3
anko-logo-haarwerk-specialist-rgb
logo_geschillencommissie

HEEFT U VRAGEN OVER HAARWERK? NEEM CONTACT MET ONS OP: