• Rijsenburgerweg 2 , Poeldijk
  • tel. 0174-245535
  • Vandaag geopend van 8.30 - 17.30 uur

Djarling Hair

DJARLING HAIR COPENHAGEN

Hairweaving maakt mooi haar mogelijk voor iedereen. Het Deense merk Djarling staat voor de veiligste techniek van haarverlenging en vermeerdering met 100% natuurlijk haar van de allerbeste kwaliteit.

Djarling sinds 1988

Scandinavisch haar is nog poreuzer, kwetsbaarder, blonder en fijner dan Nederlands haar. Om die reden ging de Deense Jette Djarling bijna dertig jaar geleden op zoek naar een geschikte manier om haarvermeerdering mogelijk te maken zonder het haar te beschadigen. De basis van dit systeem, haarverlenging met behulp van een gevlochten rand, bestond al ruim voor 1988. Jette Djarling is er echter in geslaagd om dit systeem aan te passen aan de behoeftes van Europese vrouwen met zacht en fijn haar. Zo is prachtig haar haalbaar voor iedereen!

In 1988 lanceerde ze de Original Djarling Hairweaving en het Original Djarling Hair, in Scandinavië is de kwaliteit van het haar en het systeem al jaren een begrip. Djarling is daar marktleider op gebied van verlenging en vermeerdering van het haar.

HAAR VAN TOPKWALITEIT

Djarling hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit. Voor Djarling Hair wordt uitsluitend gebruik gemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus géén chemicaliën gebruikt.

Het weefsysteem van Djarling Hair is duurzaam, onzichtbaar en heel comfortabel. Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Ook bij het inzetten en uithalen wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën. Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Het haar wordt met naald en draad aan het vlechtje bevestigd.

Djarling Hair is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Je ziet geen streepjes of strengetjes en je kunt het haar normaal borstelen, wassen, stylen en zelfs opsteken. De wefts worden op zo’n manier geplaatst dat je ze niet ziet. Djarling Hair voelt dus echt alsof het deel uitmaakt van het eiden haar. Na twee maanden wordt het vlechtje losgehaald en dan wordt het extra haar een klein stukje hoger weer teruggeplaatst. Zo wordt het eigen haar nooit te lang belast.

 “IK BEN ZEER TEVREDEN OVER MIJN DJARLING HAIR, MIJN HAAR ZIET ER MOOI EN VOLUMINEUS UIT.”
 – Melissa van Ruiven

100% HANDWERK

Het Djarling Hair wordt met 100% handwerk in het haar aangebracht, zonder gebruik te maken van lijn of chemicaliën. Djarling is daarom deel geschikt voor het Hollandse, soms kwetsbare haar. En wat ook zo fijn is: je ziet het niet. Het extra haar versmelt echt met het eigen haar. Het is daarom de ideale methode om het haar langer of voller te maken. Hier is veel behoefte aan, want er zijn steeds meer vrouwen bij wie het haar dunner wordt, al dan niet door medische oorzaak.

Wanneer het haar heel fijn en broos is, dan kan één baan Djarling Hair al genoeg zijn. Is het haar wat sterker, dan kunnen er wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd.

VERGOEDING

Vergoeding is mogelijk indien geldig verwijsbrief van arts aanwezig is, vergoeding wordt door ons geregeld. Vergoeding is afhankelijk van soort verzekering.

Maak nu een afspraak

HEEFT U VRAGEN OVER DJARLING HAIR? NEEM CONTACT MET ONS OP: