• Rijsenburgerweg 2 , Poeldijk
  • tel. 0174-245535
  • Vandaag geopend van 8.00 - 14.00 uur

Colour Master

COLOUR MASTER

Onder het dak van Wella Professionals is er een nieuwe vereniging ontstaan waar alleen de allerbeste salons lid van mogen worden. Heuchemer Kappers is uitgenodigd deel te nemen aan deze vereniging Colour Masters. De vereniging is opgericht medio 2018, de geselecteerde salons komen zes keer per jaar samen in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

TOELATING

Vorig jaar zijn wij aan dit nieuwe traject begonnen. Dit is een speciale vereniging waar enkele salons verspreid over heel Nederland aan mee mogen doen. Als ondernemer gaat Marie-Louise deze uitdaging aan samen met een van haar kleurspecialisten Nienke. Voordat wij hier aan konden beginnen is er eerst een toelatingsexamen afgenomen, om ons kennisniveau vast te stellen. Kennis van alle theorie van producten, technieken en chemische processen is een vereiste bij toelating van deze vereniging. En dat is gelukt, wij zitten erbij!

Colour Masters weten alles van kleur, kleurproducten en ingrediënten. Wij kunnen hiermee de nieuwste trends toepassen en kunnen u helpen met eventuele kleurcorrecties. Wij behandelen uw haar met liefde en gebruiken milde producten om uw haar in top conditie te houden. Hoe beter uw haarkwaliteit des te langer u van uw kleur kunt genieten.

Het is dan ook belangrijk voor- en na het kleuren uw haar te verzorgen met onze professionele verzorgingsproducten. Om uw haar zo gezond mogelijk te houden geven wij u graag een persoonlijk advies en staan wij in onze nieuwe salon voor u klaar.De nieuwste trends, ontwikkelingen en technieken beheersen Colour Masters als geen ander.

PHOTO-2018-06-29-16-07-34
THE BEST COLOR IN THE WHOLE WORLD IS THE ONE THAT LOOKS GOOD ON YOU” 
COCO CHANEL – 

Colour Masters zijn de echte innovators.

Het verschil met een “normale” training is dat Colour Masters veel dieper op de stof in gaan zowel theoretisch als praktisch. Ook krijgen wij als eerste de nieuwe trends te zien. Trainen gebeurt in de Van Nelle Fabriek op zelf meegenomen modellen.

De kennis toepassen in praktijk met verbluffend resultaat kan een Colour Master als geen ander. De kennis die Marie-Louise en Nienke bij deze vereniging vergaren delen zij met het hele Heuchemer Kappers team.

Maak nu een afspraak

 HEEFT U VRAGEN OVER COLOUR MASTER? NEEM CONTACT MET ONS OP: